Herfstvakantie workshop week o.l.v. Debbie Beukers!

Posted by | Geen categorie | 0 |

Speciaal voor de musicalfans organiseert Stars2go in de herfstvakantie een “musicalweek” voor de 6-12 jarigen!
Deze “musicalweek” is in het Gerrit van der Veencollege in Amsterdam. Lesdagen zijn van maandag 13 oktober t/m vrijdag 17 oktober. Het lesschema is op maandag t/m donderdag van 10.00-13.00 uur en vrijdag van 10.00-14.30 uur.
Debbie Beukers, onze super enthousiaste docent van onze Stars2Go locatie in Diemen, is een ervaren allround academisch geschoolde docent en gaat wederom deze musicalweek begeleiden.
In deze musicalweek leren wij de kinderen niet alleen nieuwe dansen, liedjes en teksten maar maken ze ook kennis met alles wat zich backstage afspeelt tijdens een voorstelling. Een totale musical ervaring! De laatste dag wordt afgesloten met een verzorgde lunch en een eindpresentatie in de theaterzaal, compleet met schmink en kostuum. En natuurlijk kunnen alle ouders deze voorstelling komen bewonderen!
Doelstelling van deze musicalweek is wederom ‘héél véél plezier beleven’! Vanuit een ontspannen en enthousiaste sfeer proberen wij het plezier en aansluitend de ontwikkeling, van de kinderen, te vergroten.
Kosten voor deze musicalweek zijn € 125.-. Stars2Go leden ontvangen 20% korting en betalen slechts € 100.-. Aanmelden kan via mail:
info@stars2go.nl (vermeld ook even naam en geboortedatum van kind) of telefonisch op: 020-7779566.
Per groep kunnen wij max. 20 kinderen plaatsen. Wacht dus niet te lang en meldt uw kind vandaag nog aan!
‘See you’ in de herfstvakantie!

Zangtalent? Of gewoon omdat het zo leuk is...

Schrijf je in voor een proefles