Zangles in Castricum

Posted by | Nieuws | 0 |

De zomervakantie is alweer voorbij, ondanks dat het zomerse weer nog even blijft! Iedereen staat weer klaar om het ritme weer in te gaan en gaat weer beginnen met sporten of het beoefenen van de hobby! Belangrijk hiervan is dat je doet waar je blij en gelukkig van wordt. Zingen is voor veel mensen iets waar ze blij van worden maar omdat ze (nog) niet de juiste technieken hebben durven ze niet goed in het openbaar te zingen terwijl ze dit wel willen. Zingen zal dan steeds leuker worden! Daarnaast is zingen ook gezond vanwege de juiste ademhaling, juiste houding en een goed stemgebruik. Er zijn nog een paar (vaste) plekken vrij, dus geef je op voor een proefles (helft van de prijs) en probeer het gewoon eens uit!

Zangtalent? Of gewoon omdat het zo leuk is...

Schrijf je in voor een proefles