Musical en zang workshops

Workshops zijn er in alle soorten en maten. Maar het doel van een workshop is altijd hetzelfde, namelijk plezier hebben met zingen, dansen en/of acteren. Debbie wordt veelvuldig gevraagd voor musical workshops op BSO’s in de vakanties maar ook voor een lessenreeks. Niet alleen voor de afwisseling is het volgen van een workshop erg leuk ook worden kinderen door het volgen van een musical workshop, vooral na een dag of een lessenreeks, veel meer zelfverzekerd. Debbie is zeer flexibel en zorgt ervoor dat elk kind kan stralen op zijn of haar manier, of dat nu in een rol mét tekst, zonder tekst, als dj of als publiek is. Verder zijn mogelijkheden voor workshops bijvoorbeeld: een verjaardagsfeest, kinderfeestjes, een teamuitje, vrijgezellenfeestje etc.

Musical workshop

Een musical workshop is uitermate geschikt voor BSO’s, musical verenigingen, kinderfeestjes en zomerkampen. Mede door de afwisseling tussen zang, dans en acteren. Ook word er in alle gevallen naar een eindvoorstelling toegewerkt of dit nu na een uur, een week, een dag of lessenreeks is, bij een musical hoort een optreden! Ook kan er op aanvraag een speciale musical gemaakt worden rond een thema. Hieronder een overzicht van de meest aangevraagde workshops. Aangezien de workshops vaak ‘op maat’ worden gemaakt met de aanvrager zijn de prijzen hiervan op aanvraag.

Mini-musical in één dag – van 10.00 tot 17.00 uur (met voorstelling om 16.30 uur) – bij deze workshop wordt er in één dag een musical gemaakt (inclusief scripts, kostuums en rekwisieten) – thema/musical in overleg – max. 20 deelnemers.

Meerdaagse musical workshop – aantal dagen en tijden in overleg (met voorstelling op de laatste dag, tijd in overleg)
– bij deze workshop wordt er een wat langere musical gemaakt – thema/musical in overleg – max. 20 deelnemers.
Als er in de 2, 3, 4 of 5 dagen naar een voorstelling wordt toe gewerkt is het van belang dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn.

Musical workshop (1, 2, 3 of max. 4 uur) – dag en tijd in overleg – bij deze workshop, afhankelijk van het aantal uur, wordt er een musical lied met dans ingestudeerd – voorstelling in overleg – max. 20 deelnemers.

Lessenreeks musical (1 of 1,5 uur per week, 4 weken achter elkaar) – dagen en tijden in overleg – bij deze workshop wordt er gewerkt aan zang en dans van één of een aantal liedjes uit een musical – voorstelling in overleg – max. 20 deelnemers. Als er in 4 weken naar een voorstelling wordt toe gewerkt is het van belang dat de deelnemers elke week aanwezig zijn.

Zang workshop

Een zangworkshop wordt vaak aangevraagd als cadeau om te geven of tijdens een verjaardagsfeest maar is ook geschikt als een teamuitje. Ook kan er een zangworkshop voor kinderen worden gegeven tijdens een kinderfeestje. Een workshop zang kan worden afgesloten met een masterclass waarin één of enkele deelnemers een lied zingen en daarover feedback krijgen. Bij deze workshop leer je zingen op een goeie en ongedwongen manier en maakt het niet uit of je al kunt zingen of niet. Het gaat vooral om plezier maken! Aangezien de workshops vaak ‘op maat’ worden gemaakt met de aanvrager zijn de prijzen hiervan op aanvraag.

Zang workshop (1 of 2 uur) – dag en tijd in overleg – deze workshop begint met het opwarmen van de stem door middel van diverse oefeningen. Daarbij wordt aandacht besteed aan verschillende technieken uit de zangkunsten – er wordt aan één of twee nummers gewerkt – stijl/genre in overleg – max 25 deelnemers.

Zang workshop (3 of 4 uur) – dag en tijd in overleg – deze workshop begint met het opwarmen van de stem door middel van diverse oefeningen. Daarbij wordt aandacht besteed aan verschillende technieken uit de zangkunsten – er wordt aan drie of vier nummers gewerkt (eventueel meerstemmig) – stijl/genre in overleg – eventueel masterclass aan het einde – max 25 deelnemers.

Tarieven – de prijzen van de workshops hangen af van het aantal uur, dagen en of er rond een thema een musical of meerstemmig lied wordt gemaakt. De minimale prijs is €45,00 (exclusief BTW en reiskosten). De workshops worden gegeven op de locatie van de aanvrager. Mocht er geen locatie zijn, kan dit eventueel tegen vergoeding geregeld worden.

Vraag nu hieronder een offerte aan.

Zangtalent? Of gewoon omdat het zo leuk is...

Schrijf je in voor een proefles